Întrebări frecvente

Microbii de acest tip sunt organisme prezente în mod natural, colectate din surse naturale de apă și sol din întreaga lume. Sunt selectați în funcție de apetitul lor rafinat, având o afinitate crescută pentru consumul de produse pe bază de hidrocarburi (de exemplu, poluanți cum ar fi petrolul, gazul etc.), pe care au capacitatea să le descompună în compuși naturali.

Da. Toate produsele noastre sunt 100% ecologice, în condiții de siguranță pentru populație, animale și plante, netoxice și fără a conține agenți patogeni. Curat și verde!

Evident, inhalarea și ingerarea nu sunt recomandate. Dau senzația unui gust rău, cum ar fi cel perceput în cazul consumului de noroi, iar praful produce strănuturi, dar nu este toxic. Vei trăi! Produsele noastre prezintă un grad ridicat de siguranță pentru plante, animale și populație.

Nu, microbii nu vor suferi mutații în alte forme de viață și nici nu vor deveni mâncători de om. Concret, ei nu afectează alte materiale decât hidrocarburile.

Microbii utilizați în fabricarea produselor noastre au fost crescuți în mediu de petrol brut, pentru a ne asigura că ei vor consuma întotdeauna petrol și combustibili. Este de fapt „mâncarea lor de confort.”

Au nevoie doar de ceea ce și noi, oamenii, avem nevoie: oxigen, apă și substanțe nutritive. Dar, spre deosebire de noi, ei au nevoie de hrană specifică, cum ar fi uleiul, combustibilul sau deșeurile.

Microbii fie vor muri, fie vor reveni la nivelurile lor naturale. Sau vor fi consumați de către alte organisme. Sunt parte integrantă din ciclul frumos și verde al naturii!

Bioremedierea se referă la orice proces care utilizează microbi pentru a readuce un mediu natural contaminat cu poluanți la starea inițială, curată și sănătoasă. Amestecul foarte concentrat de microbi atacă produsele de contaminare specifice – hidrocarburile – descompunându-le și convertindu-le în materiale organice.

Despre Compania Noastră

Renergetics Scandinavia SRL, distribuitor unic al companiei suedeze Renergetics Scandinavia AB, oferă produse organice concentrate având în compoziție microbi produși natural care elimină petrolul, derivate petroliere sau alte substanțe ce trebuiesc eliminate pentru a asigura sănătatea deplină a mediului înconjurător.

Date de Contact

Adresa: Renergetics Scandinavia SRL

Aristizza Romanescu, nr. 12,

Sector 4, București, R-040309

Putem fi contactaţi la numerele:

Julian Rosengren0772 248 407

E-mail: info (@) renergetics.ro