Istoria Renergetics Scandinavia AB și Renergetics Scandinavia SRL

Câte ceva despre istoria noastră…

 

Am început să dezvoltăm acest gen de produse într-o perioadă marcată de chimizare și intoxicare cu produse sintetizate prin procedee chimice standard. Nici fabricarea și nici utilizarea produselor organice care să confere o stare de sănătate și siguranță populației și mediului înconjurător nu erau considerate procedee “la modă.” Vremurile s-au schimbat și tot mai multe companii se străduiesc să intre în competiția ofertelor de produse cu un grad ridicat de ecologizare și siguranță, atât de necesare pentru a menține și crește starea de sănătate și siguranță a populației și mediului.

Produsele Renergetics vin în întâmpinarea acestor cerințe și aduc pe piață o gamă variată de produse necesare vindecării mediului înconjurător.

Testimoniale

Am cumpărat și alte produse asemenea celui luat de aici și nu se compară. Renergetics are produse fenomenale ce chiar funcționează.

Adrian D.

Succesul nostru se bazează pe importanța pe care Renergetics o oferă produselor organice și necesității de a obține rezultate rapide

Mihai P.

Cu atâția ani de experiență în industria petrolieră, putem spune fără nicio îndoială că succesul nostru se datorează într-o măsură mare, produselor Renergetics.

Marius S.

Despre Compania Noastră

Renergetics Scandinavia SRL, distribuitor unic al companiei suedeze Renergetics Scandinavia AB, oferă produse organice concentrate având în compoziție microbi produși natural care elimină petrolul, derivate petroliere sau alte substanțe ce trebuiesc eliminate pentru a asigura sănătatea deplină a mediului înconjurător.

Date de Contact

Adresa: Renergetics Scandinavia SRL

Aristizza Romanescu, nr. 12,

Sector 4, București, R-040309

Putem fi contactaţi la numerele:

Julian Rosengren 0772 248 407

E-mail: info (@) renergetics.ro